Campanya econòmica pro-colònies de l’Esplai de Santa Maria del Pi

L’equip de monitores i monitors de l’Esplai del Pi ens adrecen unes lletres:

Amigues i amics del Pi,

Com bé us ha anat comentant en Gaietà, en un escrit al full anterior i durant les misses, un any més engeguem la campanya econòmica per becar les colònies de l’Esplai als infants amb menys recursos.

Abans de res, però, no volem deixar d’agrair-vos la col·laboració en les darreres campanyes com ara la de Sant Jordi o la campanya de l’estiu passat. Malgrat els greus moments que viu el nostre país, la vostra ajuda no defalleix.

Les colònies d’enguany seran de l’1 al 10 de juliol, a una casa situada a dos quilòmetres de l’Esquirol o Sta. Maria de Corcó (Osona). La casa és enorme i els entorns plens de verd. També hi ha un parell de rierols ben a prop que pensem aprofitar! Aquest espai serà l’escenari d’unes colònies que ens transportaran a viure la llegenda d’El Dorado, una aventura segur inoblidable per tots els qui hi participarem. Podeu trobar més informació al bloc de les colònies: http://lallegendadeldorado.blogspot.com/

Si voleu fer un donatiu per ajudar-nos a fer realitat aquesta aventura, podreu dipositar-lo en uns sobres que trobareu a la parròquia i que estan marcats amb el segell de l’Esplai o bé parlant amb els sagristans.

Moltes gràcies per posar la vostra engruna en aquest projecte!

L’Equip de Monitores i Monitors de l’Esplai Santa Maria del Pi

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.